LAYPANDA
Blog


Coronavirus

 

Categories

8 de març

Amigues, germanes, dones. Encara hi ha molta feina a fer, per les que ja no hi són, les que estan patint, les invisibilitzades, les no acceptades.... Les nostres filles es mereix un món millor, i la llibertat de poder decidir que fan amb igualtat, sense condicionants, sense etiquetes, sense estereotips. Feliç dia a totes!! ????

Categories

Let it go

Let It go, let It go.. i pensar que res té a veure una pel·lícula de dibuixos amb nosaltres mateixos... Però que complicat és dur a terme allò que una veu ens crida des de dins.
No és tan difícil oi? Deixa-ho anar... L'aferrament, el mal humor, allò que no et deixa dormir, les preocupacions, els mal de caps, les pors, deixem-les anar i anem cap al que és desconegut. Som-hi? 

 

Categories

Pots estimar, quan saps estimar-te

Aprofitant que aquests dies es fa apologia de l'amor, reflexionar-hi i fer-se preguntes no està de més.

-que és l'amor?
- tinc èxit en l'amor, si, no? perquè? - En tinc o l'espero dels altres?

Desaferrat, pren consciència i viu l'amor des de tu, no des de la resta. ...
La teva felicitat només depèn de tu. Deixa de mirar fora i prioritza a dins, agafa el control i posa el focus en tu mateixa. ...
Tu ets una taronja sencera, si en el teu camí trobes alguna altra taronja, podreu fer un grandíssim suc.

 

Categories

Incontinència emocional

Quan parlo d'incontinència emocional no em refereixo a la malaltia, sinó a una manera més gràfica del concepte.
Ensenyem als infants a fer servir el lavabo quan han de fer pipí, ja que, si no aprenen a anar al labavo acaben mullats, cosa que es força molesta. Però pel que fa a les emocions ens ho fem a sobre constantment.
Una de les nostres tasques com a mares i pares és ajudar als nostres fills i filles a reconèixer les seves pròpies emocions, per tal de poder gestionar-les i que no s'emocionin a sobre.
Però nosaltres som incapaços de verbalitzar-les tot sovint i pretenem saber identificar quines emocions tenen....
Avui se m'ha acudit explicar-li al meu fill que de la mateixa manera que quan té ganes d'anar al lavabo ho verbalitza i hi va, amb les emocions passa el mateix, cal verbalitzar-les per trobar quina és l'eina adequada per no fer-s'ho a sobre i després culpar-me a mi d'haver-s'ho fet a sobre.
I vosaltres també teniu incontinència emocional?? 

 

Categories

Summer Vibe. Walk off the earth

Un altre curs a punt d'acabar. El temps vola a passes agegantades...

Per sort ja comença a fer calor. Alguns hem fet el 1r banyet de l'any i ja se sent el perfum de l'estiu, les terrassetes, la platgeta...

 

Ganes de vacances?

Categories

Back in the game

 

Després d'una eternitat sense dir ni piu.... ja torno a estar operativa. Forces coses en poc temps, una de força molesta ha estat el canvi a fibra. Vam iniciar els tràmits per fer portabilitat just abans de setmana santa i hem estat 1 mes sense internet, ni telèfon. 
Realment ha estat un malson.... però es força preocupant que no siguem capaços de desconnectar de les xarxes i del món virtual, però és que inclús per poder fer vida social necessitem internet.... 
Adonar-nos d'aquesta gran dependència tecnològica que patim és esfereïdor.....Reflexionem-hi

Categories

Dia de la mare

Categories

No sempre guanya el més ràpid, sinó el que segueix corrent

No vulguis mai semblar el que no ets, creient que així agradaràs molt més

Contacta amb mi

Segueix-me a...